● Heb je last van overbeharing? 

● Wil je niet meer scheren, waxen,epileren....

● Heb je last van een geïrriteerde huid..

 

V beauty biedt de oplossing hiervoor!

Ontharen d.m.v. laserbehandeling is een definitieve oplossing voor deze problematiek. D.m.v laserontharing reduceren wij ongewenste haargroei op elk gewenst gebied. Een gladde haarvrije huid is het resultaat. 

 

● Hoe werkt laserontharing

Tijdens een laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd d.m.v. lichtpulsen. Dit gebeurd heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen met de Diode Ice Triple Wave laser.

 

● De behandeling is nagenoeg pijnloos door de permanent gekoelde laserkop. 

 

● Er zijn ongeveer 8 tot 10 behandelingen per lichaamsdeel nodig om van de storende haartjes af te komen. Het aantal behandelingen wordt bepaald door o.a. uw haar/huidskleur/haardikte en aantal haren per huidoppervlak. Dit is bij elk persoon anders en wij zullen u hierin adviseren om het voor u gewenste resultaat te behalen. 

 

● Houdt er rekening mee dat tussen elke behandelsessie een pauze nodig is omdat er diverse haargroeifasen zijn en om de huid rust te geven. Wij hanteren een tijdsbestek van 4 tot 6 weken bij gezichtsbehandeling en  6 tot 8 weken bij lichaamsbehandeling tussen de behandelingen. 

 

U kunt altijd vrijblijvend een gratis intake gesprek aanvragen voor meer informatie.